Title Image

MEGALITHARI

Το Μέγα Λιθάρι είναι ένα σύμπλεγμα από βίλες που λειτουργούν ως τουριστικός προορισμός. Η κατασκευή έγινε αποκλειστικά από την Corfu Build, καθώς επίσης η διακόσμηση και η επίπλωση. Κάθε βίλα έχει άπλετο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, ιδιωτική πισίνα και χώρο Barbeque. Η συντήρηση των κτιρίων αλλά και της επιχείρησης ΜέγαΛιθάρι γίνεται από την Corfu Build και η ικανοποίηση των επισκεπτών μας αποδεικνύει την επιτυχία μας.

VILLA

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο έργο δημιουργίας αυτής της πολυτελούς βίλας 150 τετραγωνικών μέτρων. Από την αδειοδότηση μέχρι την κατασκευή και την τελευταία λεπτομέρεια, φροντίσαμε για την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την καλαισθησία του κτιρίου. Δόθηκε έμφαση στη σύνδεση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δημιουργώντας μια αρμονική και ενιαία εμπειρία. Η διώροφη βίλα διαθέτει άπλετο χώρο και εξαιρετική θέα. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στον φωτισμό, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της βίλας, καθώς και στην πισίνα. Ο φωτισμός αναδεικνύει τον σχεδιασμό και τα εξαιρετικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Εκτός από τον σχεδιασμό κατοικιών είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε επαγγελματικούς χώρους. Τα συγκεκριμένα γραφεία για όμιλο εταιρειών δημιουργήθηκε σε οικόπεδο στους Καββαδάδες, με στόχο να προσφέρει άνεση τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους επισκέπτες. Στοχεύσαμε στη δημιουργία της αίσθησης της ευπρέπειας και του επαγγελματισμού.  Με άπλετο χώρο για το προσωπικό, αίθουσα παρουσιάσεων, εκθεσιακό χώρο και πάρκινγκ, το κτίριο εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες της εταιρείας. Έχουμε σχεδιάσει δύο προτάσεις, ισόγεια και διώροφη κατασκευή ώστε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του πελάτη μας. Σχεδιάσαμε ένα περιβάλλον φιλικό προς τον εργαζόμενο και τον επισκέπτη.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Δημιουργούμε μοναδικές κατοικίες, εξοχικές βίλες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακά συγκροτήματα.
Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως αρχιτεκτονικές μελέτες, επίβλεψη έργων, σχεδιασμό τοπίων και εξειδικευμένες αρχιτεκτονικές λύσεις.

6 Bungalows

Κατασκευάσαμε το σύμπλεγμα από 6 Bungalows ώστε να χρησιμοποιηθούν ως εποχιακές κατοικίες βραχυπρόθεσμης μίσθωσης στην περιοχή του Αρίλλα, Κέρκυρας. Φροντίσαμε για την αυτονομία και τη ιδιωτικότητά του καθενός και δημιουγήσαμε εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους σκίασης και πισίνα. Η αδειοδότηση, ο σχεδιασμός και η κατασκευή έγιναν αποκλειστικά από την ομάδα της Corfu Build, με επαγγελματισμό, συνέπεια και ποιότητα.

Αναστήλωση Κατοικίας

Η αναστήλωση αυτού του κτιρίου στην περιοχή Καββαδάδων Κέρκυρας. Το κτίριο δημιουργήθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και βρισκόταν σε αχρησία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο φθορές και η πατίνα του χρόνου ήταν εμφανής. Κάθε εργασία αναστήλωσης είναι απαιτητική καθώς χρειάζεται βαθιά γνώση του αντικειμένου, μελέτη και απόλυτο σεβασμό για το κτίριο, το οποίο αποτελεί ένα μικρό κομμάτι ιστορίας του τόπου. Εφαρμόσαμε όλη μας την αγάπη και την τέχνη, ώστε να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη και άνετη κατοικία, διατηρώντας ταυτόχρονα τη μοναδική ταυτότητα του υπάρχοντος κτιρίου.

Μικρές Αυτόνομες Κατοικίες

Αυτές οι δύο κατοικίες είναι κρυμμένες μέσα στο πυκνό δασικό τοπίο της Κέρκυρας στην περιοχή του Αρίλλα. Σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν με άξονα τη λειτουργικότητα και την καλαισθησία, ώστε να προσφέρουν άνετη διαμονή στους φιλοξενούμενος. Αναλάβαμε την αδειοδότηση, σχεδιασμό και κατασκευή δύο άνετων και αυτόνομων στούντιο 30τ.μ. με κεραμοσκεπή και ιδιαίτερη έμφαση στα ξύλινα στοιχεία. Σχεδιάστηκαν με open floor plans, εννιαίο χώρο υπνοδωματίου – σαλονιού – κουζίνας.  Επιλέξαμε ποιοτικά υλικά και τοπικές πρώτες ύλες, με σεβασμό στο περιβάλλον και την παραδοσιακή κερκυραϊκή αρχιτεκτονική. Τα κτίσματα έχουν βόρειο προσανατολισμό με υπέροχη θέα στα βουνά της βόρειας Κέρκυρας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της επένδυσής σας!